cutting roze schuim isolatieplaat

Stap 1: Bereiding

Stap 2: Meet de omgeving

Stap 3: Meet de Raad van Bestuur

Stap 4: Het snijden van de Raad van Bestuur

Stap 5: Plaats Foam Board in Place

Stap 6: Afwerking en reiniging

Roze schuim isolatieplaat is een eenvoudige manier om toe te voegen aan de R-rating van uw huis. Het is makkelijk te gebruiken, goedkoop, en kan worden gesneden om het even welke ruimte te passen. Het is rommelig en kan frustrerend zijn om mee te werken. Als je eenmaal onder de knie te krijgen, het is niet al te slecht. Hier is wat je moet weten als je het snijden van uw eigen roze schuim isolatieplaat.

Als u werkt in een gebied in uw huis, zet de daling doek over eventuele meubels of tapijten. Roze schuim aan boord zal nogal wat stof te maken, en kan een puinhoop op te ruimen zijn. Zorg ervoor dat u gebruik maken van uw schilders maskeren of respirator wanneer u het bord te snijden. De meeste mensen hebben geen problemen met het stof gemaakt hebben, maar het kan hinderlijk zijn. oogbescherming is een must. Het stof kan irritatie veroorzaken als het in uw ogen.

U moet om te beginnen door het meten van het gebied dat u het toevoegen van de isolatie. Zorg ervoor dat u rekening te houden met alles wat in de weg kunnen krijgen. Als u deze installeert tussen de balken, is het een goed idee om te meten tussen de balken in plaats van het meten van het hele gebied. Dit zal het makkelijker zijn om te installeren en geven u een strakkere pasvorm.

Met de metingen van het gebied in de hand, kunt u beginnen te meten en markeer het schuim board. Zorg ervoor dat u een werf stok of een rechte rand te gebruiken om je lijnen te markeren. Dit zal u toelaten om een ​​perfecte snede te maken.

In plaats van te proberen om de hele weg dwars door de raad van bestuur, is het makkelijker om te scoren langs de lijnen die je hebt gemarkeerd. U kunt gebruik maken van een speciaal scoring tool, of gewoon snijdt met het mes. Een score zal niet doordringen door de raad van bestuur de hele weg. Breng het schuim board op het op de rand en klik tegen de breuklijn. De raad van bestuur gemakkelijk breken uit elkaar aan de score merken.

Neem het stuk dat u hebt gesneden en plaats het in het gebied dat u eerder gemeten. Als de metingen nauwkeurig waren, zou de roze schuim board goed passen in de plaats. Als het niet kunt u een nieuw stuk te snijden. Sinds roze schuim aan boord is zo goedkoop moet je in staat om een ​​paar bezuinigingen maken als dat nodig is.

Herhaal stap 2 tot 5 voor elke afdeling van schuim aan boord nodig. Zodra alle van het schuim is geplaatst, kunt u beginnen met gipsplaten hangen of bedek het schuim als u oorspronkelijk had gepland. Zorg ervoor dat u de handen uit de drop doek of plastic zeilen op een manier die niet zal leiden tot het stof van alle spuiten over de kamer. U kunt een winkel vacuüm te gebruiken om schoon te maken elke reststof achtergelaten.