corralling de kids ‘strand speelgoed

Sarah Van Arsdale doceert creative writing aan de New York University. Haar derde roman, Grand Isle, zal worden gepubliceerd in het voorjaar van 2012, door de SUNY Press, het was een finalist in de 2008 University of Michigan Novel Contest. Haar tweede roman, Blauw, won de Peter Taylor Prijs voor de Novel en werd gepubliceerd door de Universiteit van Tennessee Press in 2003, en haar eerste roman, Toward Amnesia, werd in 1996 door Riverhead Books gepubliceerd.

Je hoeft niet te worden summering in de Hamptons om jezelf te vinden plotseling omringd door een verzameling van de zomer speelgoed, variërend van ouderwetse gestreepte strand ballen om torpedo-vormige drijvers aan boogie boards. Allerlei lugubere plastic “vandaag” kleuren worden uitgestrooid op gang in de tuin. Zelfs de meest alledaagse huis 1500 mijl vanaf elke oceaan kan snel een zandvang van de zomer speelgoed geworden, en toch zijn er manieren van het houden van dingen in orde zonder kapot ontwerp van uw huis.

Allereerst, bedenk dan dat de zomer is een tijdelijke toestand. Zelfs als je in Florida of het zuiden van Californië wonen, de voorwaarden dat de zomer veel plezier te maken – vooral schoolvakantie – zal sneller dan een ijslolly worden gegaan in een hittegolf komen september.

Zoals bij elke tijdelijke toestand in uw huis, is het best om de producten in kwestie Corral in een handige plek, bij voorkeur in de buurt van de deur, net zoals je dat doet met de winter laarzen en wanten. In feite is deze aanpak is een goede om mee te werken in elk aspect van uw home design: denk aan de functie van niet alleen de kamer, maar van de items die u probeert te organiseren.

Bijvoorbeeld, als je wilt naar huis kantoor dingen te organiseren, blijven ze allemaal op het gebied van het bureau: al het papier, pennen, paperclips, nietjes en terug naar het bureau gaan altijd. Het telefoonboek moet natuurlijk, wonen dicht genoeg bij de telefoon, zodat u het gemakkelijk kan gebruiken tijdens het kiezen.

Het probleem met iets als de zomer items is dat je ze niet zullen worden te integreren in uw huis, want voor je het weet is er een toepassing voor hen niet.

Omdat strand speelgoed buitenshuis worden gebruikt, de beste plaats om ze te houden is door de belangrijkste doorgang naar het huis dat de familie echt gebruikt. Dit zal bezuinigen op zand worden bijgehouden in het huis, en het zal bezuinigen op dat u hoeft te schreeuwen bij de kinderen om hun spullen te nemen naar hun kamers.

Een decoratieve en handige manier van het opslaan van het strand dingen is de aloude vis netten, verkrijgbaar bij de meeste grotere bouwmarkten of outdoor aanbod winkels. Het is eenvoudig op te zetten: gewoon schroef een paar zware haken in de muur en van hen hangen het net, dan vullen met speelgoed en andere items. Een voordeel hiervan is dat iets vochtige staat te drogen zal, omdat de lucht circuleert zo gemakkelijk dat schimmels verzamelen.

Een ander probleem in de zomer, of u nu op de kust van een oceaan of gewoon een Lake Side, is het verzamelen van zand in het huis.

De meest voor de hand liggende oplossing hier is om ervoor te zorgen dat er een soort van een trapping apparaat door de deur, adviseren wij een heavy-duty deurmat, zoals één van dik sisal, voor de buitenwereld. Het hebben van een deurmat buiten de deur, en een andere, lichtere-gauge mat binnen, zal een dubbele laag van bescherming toe te voegen.

U kunt dan moedig uw kinderen om hun zanderige schoenen daadwerkelijk te verwijderen aan de deur door het installeren van een aantal handige schoen houder, of het nu een rieten mand of een schoen-houder. Met behulp van een mand heeft het voordeel dat het gemakkelijk – de kinderen niet hoeven te maken over het netjes plaatsen van hun sneakers en sandalen in een rek, maar veeleer, kunnen ze gewoon gooi ze in en ga naar de keuken voor een welverdiende limonade.

Het bijhouden van een bezem, stoffer en kleine prullenbak bij de deur, of een hand-held vacuüm, zal nog meer helpen.

En dan, alleen niet vergeten dat voordat je het weet, word je het raken van de back-to-school verkopen en riffling door de truien je op de zolder hebt opgeslagen.