afwasmachine q en een

Q. In de afgelopen paar maanden heeft het schoonmaken prestaties van mijn vaatwasser daalde. Het had problemen met het verlaten van een witte film op de gerechten, en ik was in staat om dat onder controle door het gebruik van bepaalde aanbevolen zuur agenten om het op te helderen, maar nu de gerechten niet meer uit schoon komen. Het apparaat draait alle cycli en lijkt te doen het werk, maar vuile borden naar buiten komen. Ik moet ongeveer 50 procent van de gerechten rewash, en degenen die ik niet opnieuw te wassen zijn niet echt goed en schoon, ofwel. We spoelen altijd de gerechten voordat we ze in. Het toestel afvoeren prima, en ik zie geen eten ophopen in de afvoer gebied. De pomp motor werd ongeveer drie maanden geleden vervangen onder garantie. Enig idee wat te controleren;? A. Klinkt alsof je een laag water fill probleem of misschien een watertemperatuur probleem. Het water moet ten minste 120 tot 130 graden Fahrenheit te beginnen. Gel zeep kan veel problemen veroorzaken met schuim en het verlaten van een wit residu, vooral wanneer er niet genoeg water in de vaatwasser. Daarna vult er watervrij zijn bijna tot aan het verwarmingselement. Ook op zoek naar de waterafvoer op zichzelf;. Q. Mijn vaatwasser en vuilophaal beide werken prima. Echter, ik vind vaak dat er een heleboel van afvalwater terug van vuilophaal zo slecht ruikt. Soms is er zoveel vuil water stroomt uit op de keukenvloer,. A. Dit probleem kan veroorzaakt zijn door een obstructie in de afvoerleiding van de toestellen of één in de belangrijkste afvoerleiding. Plugged of beperkt afvoerleidingen moeten worden kronkelde met behulp van een loodgieter afvoerreiniging slang, die u kunt kopen of huren bij verhuur werven;. U zult waarschijnlijk om de lijnen uit beide apparaten te verwijderen om ervoor te zorgen die drain lijnen zijn verwijdering van alle puin. Controleer ook de belangrijkste afvoerleiding in de riolering lijn. Elke plug of beperking zal ertoe leiden dat het drainwater een back-up en overflow. De afwasmachine vent cap op het aanrecht kan ook de oorzaak van het probleem te zijn, dus het kan een goed idee om dat onderdeel te vervangen net zo goed als het probleem blijft na het wissen van de leidingen;. Q. Ik heb een zand-achtige stof in mijn vaatwasmachine. Mijn gerechten droog met dit gruis op hen, waardoor ze vuil. Hoe kan ik dit voorkomen;? A. Als er zand of zand-achtige sediment in de vaatwasser en het daar niet aankomen uit een item (s) voorafgaand gewassen, het kwam via de watertoevoer. Dit betekent dat het kwam van ofwel de watervoorziening of uit de leidingen in het huis, zoals bij verticale gecorrodeerde oud staal of ijzer. Als het kwam van de watertoevoer en / of het leidingsysteem, kan het ook in de wasmachine en alle andere in water met toestellen. Controleer de beluchters op de wastafel kranen en in het toilet tank om te zien of dit het geval is, en zo ja, andere grote problemen bestaan ​​die moeten worden aangepakt;. Een deel van die “grit” kan in feite worden uit je afwas zeep ook. Probeer om het scherm in de bodem van de vaatwasser te verwijderen en reinigen van alle puin dat je kunt. Voer de afwasmachine een paar keer zonder iets erin om verder schoon te maken het uit. Daarna zet een aantal schone vaat in en voer het opnieuw om te zien of je nog steeds het grit krijgen;. Een probleem kan zijn dat sommige afwasmiddel moet zeer heet water om goed op te lossen. Als uw vaatwasser is een lange weg van uw boiler, het water in uw vaatwasser misschien niet warm genoeg te krijgen. Je zal ofwel moeten zepen veranderen naar een vloeistof soort voor afwasmachines, of u kunt in staat zijn om het water lopen in de gootsteen totdat het warm wordt en zet de vaatwasser. Dit lijkt te werken voor de eerste cyclus, maar je zal moeten hetzelfde doen wanneer de volgende cyclus begint. Ook kunt u proberen af ​​te zien van dat enige zeep in de tweede zeepbakje;. Q. Ik heb een Kenmore Ultra Wash II, dat is ongeveer 10 jaar oud. Om een ​​of andere reden, zijn gerechten nu niet uit schoon, zelfs al is het geweldig heeft gewerkt voor een lange tijd. Ik heb geen veranderingen in zeep gemaakt, het laden van borden, etc. het even welke ideeën over wat te controleren? De armen lijken te draaien OK wanneer deze niet wordt uitgevoerd en alles “geluiden” OK als deze draait,. A. Het filter scherm onder de onderste ring arm kan worden beperkt met puin, zeepresten, hard water deposito’s, enz. Verwijder en reinig het zelfs als het ziet er prima uit. Onder die filter kan meer puin en / of enige vorm of het type van de beperking dat je niet meteen kunt zien;. Wanneer u de onderste filter scherm, moet u eerst de onderste draaiende wasmachine arm te verwijderen. U kunt ook de waterafvoer gaten schoon te maken, ook, en zorg ervoor dat de inlaat van de wasmachine arm is ook duidelijk-hetzelfde voor de watertoevoer in de arm. Let op het water niveau. De vulstof vlotter kan worden geplakt of beperkt in zijn vrije beweging omhoog en omlaag reisafstand, het water vulvolume beperken. Tal van andere mogelijke oorzaken kan worden gerelateerd aan de waterstroom, zoals een defecte pomp, beperkingen slang, enz. Dus als deze oplossingen niet uw probleem op te lossen, zijn er nog veel meer dingen die je kunt controleren;. Q. Ik heb een Whirlpool vaatwasser dat lijkt OK te werken, met één probleem. Het verwarmingselement heeft een aanzienlijke hoeveelheid wit, hard water afzettingen opgebouwd op. Na één cyclus, wordt de opbouw (of het element zelf, ik kan niet echt zeggen) verbrand en ruikt verbrand. De gerechten lijken schoon te krijgen, maar ze behouden de verbrande geur totdat ik hen te spoelen met water uit de gootsteen. Ik heb geprobeerd het spoelen van de vaatwasser met 1 1/2 kopjes azijn, maar dat hield de geur of verbrande resten niet lossen. Is er een manier om dit spul te krijgen van de element of moet ik een nieuwe;? A. Het klinkt als een kalk opbouw. Probeer het gebruik van Lime Away samen met uw nylon scrubber, maar niet weg te zetten van de kalk in de machine en voer het uit. Je wilt niet dat spul overal in de vaatwasser te krijgen. Zodra u de junk uitstappen, bezoeken de element over de voet voor een uitsplitsing naar de schede. Als je dat vindt, helemaal vervang het element.