aannemers: het goede, het slechte en de lelijke

Aannemers zijn de ruggengraat van de woningbouw. De overgrote meerderheid van hen zijn eerlijke, hardwerkende, getalenteerde individuen. Echter, de industrie ook bezaaid met aannemers uitvoeren van ondermaats werk of op zoek naar “het geld en uit te voeren.” Het is niet eenvoudig om de twee te onderscheiden, maar dit artikel zal u voor te bereiden met de kennis om een ​​weloverwogen beslissing te maken.

Het biedproces zal de aannemer arbeidsethos bloot te leggen. De laatste jaren heeft de woningbouw nieuwe plateaus succes bereikt. Het is vaak moeilijk om een ​​aannemer te vinden en hen te voorzien van een bod. Ze zijn eenvoudig overspoeld met werk. Een gemeenschappelijke reactie van het drukke aannemers is, “Bel me terug als je klaar om te bouwen zijn.” Dit is vergelijkbaar met het lopen in een auto dealer en het hebben van hen zeggen: “Kom terug als je het geld om het voertuig te kopen.” Maar autodealers hebben gerealiseerd als ze niet een prijs te geven, kunnen ze het voertuig nooit verkopen. Succesvolle aannemers begrijp dit ook. Tuurlijk, kunnen zij citeren vijf banen en slechts twee te vangen, maar dat is meer dan nooit onder vermelding van de baan in de eerste plaats. Als een aannemer u niet voorzien van een bod, verplaatsen naar de volgende. Dit is een goede indicatie van hoe ze worden uitstekende tijdens de bouw.

Vergeet niet dat de aannemer voor u werkt, geen visa versa. Het is de menselijke natuur uit te stellen aan mensen met meer kennis over een bepaald onderwerp. Aannemers weten dit en zullen proberen om hun kennis te gebruiken om hun zin te krijgen. Bijvoorbeeld, kan een huiseigenaar overwegen vezelcement spooraansluiting op haar huis. Ze zal het met haar aannemer te bespreken en kunnen horen “, vezelcement gevelbekleding breekt gemakkelijk en ziet er golvend wanneer op de muur.” De aannemer mag geen verifieerbare gegevens om deze verklaring te ondersteunen, maar huiseigenaren vaak uit te stellen aan de aannemer, want hij is een professional. De realiteit is, kan hij niet wil vezelcement gevelbekleding installeren omdat zijn leverancier geeft hem een ​​grotere korting op vinyl gevelbeplating. Als uw aannemer vraagt ​​al je keuzes, twee keer nadenken voordat het ondertekenen van het kiezen van zijn bod. Hij is het aanbieden van professioneel advies of heeft hij wil gewoon een snelle, gemakkelijke taak die de meeste winst oplevert uit te voeren?

Vraag de aannemer naar referenties en follow-up op hen. Kwaliteit bouwers zullen recente referenties leveren op aanvraag. Bouwers met een schetsmatige achtergrond niet. Vraag het aan de aannemer, “Kunt u mij voorzien van drie recente referenties kan ik contact opnemen? ‘ Als hij aarzelend, meer vragen te stellen. Hij kan een nieuwe aannemer, die begint een klantenbestand op te bouwen. Of, kon hij zijn ontslagen uit zijn laatste drie banen voor nalatigheid. Zodra u de referenties ontvangt, ze bellen en vragen om het werk van de aannemer te zien. Discussiëren over de prestaties van de aannemer, als hij bleef op de begroting, en als hij terug oproepen onmiddellijk. De antwoorden gegeven door een verwijzing kan je grootste bondgenoot zijn bij het selecteren van de juiste aannemer.

Kwaliteit bouwers geen grote deposito’s aan de voorkant nodig. Als u bent begonnen met het verzamelen biedingen voor uw project, kan de biedingen deposito te vragen aan de voorkant. Kleine deposito’s – minder dan 15 procent – zijn gebruikelijk in de branche. Deposito’s die groter zijn dan dit bedrag moet gooien van een rode vlag. Succesvolle bouwers hebben kredietfaciliteiten met leveranciers en kan “zweven” aankopen totdat u betaalt uw factuur. Aannemers met een slechte krediet kan niet. Dus, als een aannemer vraagt ​​30 procent naar beneden en beweert dat het voor “het beveiligen van materialen,” op zijn hoede. In het algemeen zullen leveranciers van materialen prijsstelling te houden 30 dagen voor aannemers. Als ze willen een grote som geld aan de voorkant, is het mogelijk de middelen niet worden gebruikt voor uw project.

Prijs moet niet de bepalende factor zijn bij het selecteren van een aannemer. Het is gebruikelijk voor huiseigenaren om het laagste bod te selecteren, alleen om uit te vinden de aannemer kon niet werkt zoals verwacht. Kwaliteit werken commando’s een bepaalde prijs. Het kan meer up front kosten, maar het werk zal verlopen en worden uitgevoerd om aanvaarde normen. De goedkopere bod kan dus meer kosten op de lange termijn als gevolg van orders, fouten te veranderen, of de aannemer lopen buiten het werk. Als je drie offertes aanvragen voor een bepaald project, zult u drie verschillende prijzen (vaak met grote verschillen) te ontvangen. Als een aannemer is 15 procent hoger dan een ander, vraag hem waarom. Hij kan meer zijn bod dan de andere man hebben opgenomen. Als een aannemer is 15 procent lager dan de anderen, kan hij vergeten moet een belangrijk onderdeel van het werk bieden. Vergeet niet, je hebt het recht om vragen te stellen en de aannemer moet in staat zijn om het bod toe te lichten.

Het selecteren van de juiste aannemer kan grote hoofdpijn te verlichten! Het kiezen van de verkeerde kan het tegenovergestelde effect hebben. Blijf persistent in uw zoektocht. Oplossen van problemen veroorzaakt door een aannemer kan duizenden dollars en maanden te verhelpen. Echter, het harde werk en toewijding in het begin van deze problemen te voorkomen.