voorkomende problemen met een vogel bad

Dirty Water in the Garden Birdbath

Outdoor Birdbath Locatie

Birdbath Surface en diepte

Een vogelbad in de tuin zal veel verschillende soorten vogels aan te trekken. U kunt een gezonde veilige omgeving te bieden voor vogels door het vermijden van gemeenschappelijke birdbath problemen.

Vogels zal een vogelbad dat vuil niet te gebruiken. Stilstaand water in het bassin zal leiden tot schimmel, algen, muggen en bacteriën om te groeien. Veren, uitwerpselen en bladeren kunnen ophopen in de buitenlucht birdbath. Ververs het water dagelijks in de warme maanden om vuiligheid en algen te verminderen.

Birdbaths moet regelmatig worden schoongemaakt, vooral als er ophoping van schimmels en algen om de vogels te beschermen tegen ziekten. Maak een oplossing van ¾ kopje bleekwater met een liter water in een emmer. Leeg de vogelbad water, verwijder alle puin en spuit met tuinslang om smurrie los te maken. Vul het bassin met je bleekwater mengsel en laat het zitten voor 10 tot 15 minuten. Giet vervolgens de bleekwater oplossing en wrijf het gebied met een borstel. Spoelen met schoon water uit de tuinslang en laten drogen voordat je opnieuw vullen met schoon water.

Wees zeer voorzichtig bij het gebruik van bleekwater naar een birdbath schoon te maken. Gebruik altijd de juiste hoeveelheid verdund bleekwater en zorg ervoor dat grondig te spoelen het bassin als bleekmiddel residu kan schadelijk zijn voor vogels. Als u een niet-toxisch oplossing te maken, gewoon vervangen door witte azijn als het reinigingsmiddel.

Het kan een tijdje duren voor de vogels om te beginnen met een nieuw bad. Ze zijn voorzichtige wezens en zal tijd om de omgeving te observeren voor comfortabel gevoel te nemen. Plaats uw vogelbad in de buurt van hoge struiken of laaghangende takken. Vogels behoefte aan een plek om te ontsnappen aan in het geval van een roofdier.

Houd de birdbath uit de buurt van lage struiken, kreupelhout of andere voorwerpen waar de wijk katten kunnen verbergen. Laat je niet verleiden om uw bad uit te zetten in een vrije opening waar de haviken en grotere vogels kan zien.

Vogels hekel gladde oppervlakken, dus kiezen voor een model met een ruw oppervlak, zoals beton en steen. Er zijn ook nieuwe hars birdbaths gemaakt met gestructureerde oppervlakken.

Een groot lip gebied is ideaal voor vogels neerstrijken. Birdbaths mag niet dieper dan 3 centimeter in het centrum omdat kleine vogels kunnen verdrinken. Als je wel een birdbath met een diepe midden, vul het slechts half om het water te ondiep te houden.