verschillende soorten van sanitair voor gehandicapten

Bad Wedstrijden

douche Wedstrijden

toilet Wedstrijden

Ijdelheid en Sink Wedstrijden

Voorbij zijn de dagen van de primitieve en omvangrijke gehandicapten armaturen voor de badkamer. Innovatieve hulp voor gehandicapten wemelt van eenvoudige behoefte aan onafhankelijke ondersteuning voor groot begeleid wonen aids.

Om een ​​minimale ondersteuning te bieden, zijn latwerk handvatten eenvoudig te installeren en verwijderen. Zij rechtstreeks aan het bad voor veiliger been heffen en neerlaten lichaam in het bad. Deze eenvoudige non-slip ontwerp hecht eenvoudig en veilig aan de zijkant van het bad.

Als een persoon onder om zichzelf te verlagen in het bad, zijn er 2 opties. De eerste is een waterdichte stoel ontworpen voor gebruik in het bad dat ongeveer dezelfde hoogte een eettafel stoel. Velen zijn uitgerust met een flexibele douchekop houder en accessoires manden om zowel de waterbron en baden producten binnen handbereik te houden.

Sommige van deze stoelen feite verder dan het bad en schrijlings over de rand van het bad. Het stelt de gebruiker in staat om eerste te zitten op de rand van de stoel en swing in het bad.

De meest uitgewerkte ontwerpen omvatten toegangsdeuren die open en dicht met een waterdichte afdichting een zittende bad ervaring te creëren, zonder te manoeuvreren over de rand van het bad. Het bestaande ontwerp onderste bad wordt verwijderd en de deur tub in de ruimte zijn aangebracht. Verschillende opties zijn beschikbaar met dit type deur bad, die lucht of water jets, betegelde behuizingen, temperatuurcontrole, en automatische water sensoren bevatten.

Armaturen kan worden gebruikt om 3 zijdige behuizing met handgrepen van verschillende afmetingen en hoogtes alle 3 kanten verstrekken. De vloer lip van de douchecabine is minimaal voor het gemak van rolstoelgebruikers. Als er geen rolstoel is betrokken, kan een ingebouwde bench worden opgenomen. Een douche kop met een touw het type spuit maakt voor het gemak van douchen.

Als u nog niet een toilet voor een oudere gebruiker hebt geïnstalleerd, toilet ontwerpen opties zijn beschikbaar. Sommige zijn voorzien van handgrepen, anderen een langere kom, maar de meeste bieden bijlagen die het gebruiksgemak te bieden. De meeste accessoires draaien rond de stoel zelf.

Een persoon kan uitgebreide lift systemen die fungeren als een lift stoel om terug te verlichten of been stress op de gebruiker te vinden. Ze zijn ook uitgerust met een eenvoudige drukknop bediening voor gebruikers om een ​​zekere mate van zelfstandigheid en privacy te behouden.

Een andere optie is een bidet stoel die met de hand wordt bediend. Dit bidet zetel biedt een verstelbare, oscillerende spray en continu warm water. Het is niet voorzien van een lift-systeem. Automatische flush sensoren kunnen op elk systeem worden aangesloten.

Afhankelijk van de handicap, moet putten lager worden geplaatst en uitgebreid dichter bij de balie buitenrand. Zij moeten ook gebouwd zonder een kast aan de onderkant geopend voor rolstoelgebruikers te houden.

Automatische senors op de kraan zal geen noodzaak voor handmatige manipulatie van het hebben van het water uit en aan te zetten te verlichten. Er is ook de automatische lucht droger optie en automatische zeepdispenser, beschikbaar voor volledige en ongecompliceerde handhygiëne.