schoonmaken van uw badkamer fans

Het schoonmaken van uw badkamer fans kan een groot verschil in het toestaan ​​van stoom en geuren om goed te ventileren van de ruimte te maken. Deze eenvoudige taak die weinig technische kennis vereist tweemaal per jaar worden uitgevoerd om stof en vuil te voorkomen. Volg deze instructies om uw badkamer afzuigkap schoon te maken en het verbeteren van de kwaliteit van de lucht in uw badkamer van vandaag.

Stap 1 – Begin met het draaien van de stroom naar de badkamer. Maak dan gebruik van een boor of schroevendraaier om de schroeven die in het bezit op de buitenste afdekking van de ventilator verwijderen. Als een armatuur is bevestigd, verwijder de schroeven en houd de armatuur stevig wanneer het deksel wordt verwijderd.

Stap 2 – Zoek de uitlaat fan blade. Als het wordt bevestigd met extra schroeven of bijlagen, verwijder deze en schuif de ventilator mes.

Stap 3 – Gebruik een milde zeep en water oplossing voor de vent deksel schoon weg en vuil en opgebouwd vuil af te vegen. Droog met een papieren handdoek of doek en zet apart.

Stap 4 – Gebruik een glazenwasser of een lichte keuken schoner te vegen beneden beide zijden van de ventilatorbladen.

Stap 5 – Vervang de onderdelen in de omgekeerde volgorde waarin zij werden gemonteerd en de spanning weer de ventilator.