reinigen van vinyl gevelbeplating: meeldauw en schimmel

Stap 1: Het identificeren van de Problem

Stap 2: Het gebruik van hogedrukreiniger met Cleaning Solutions

Stap 3: Met behulp van een schrobben borstel met Cleaning Solutions

Stap 4: Met behulp van Cleaning Solutions en Paint

Als uw vinyl gevelbeplating zwart, groen, grijs, fuzzy of poederachtige draait, kan het vinyl gevelbeplating meeldauw of schimmel, dat is een veel voorkomend probleem in vochtige regio’s. Als het niet een weer probleem, controleer regenwater vallen op uw gevelbeplating op de verkeerde manier, voor lekken in uw dakgoten of sprinklers die het water schieten op uw gevelbeplating op regelmatige tijdstippen. Er zijn verschillende opties voor het vechten meeldauw of schimmel op uw huis opruimen.

Als het probleem gebied is boven de te bereiken of niet op ooghoogte, maken gebruik van een ladder om in de buurt van de vlek te krijgen en te onderzoeken op de voet. Meeldauw of schimmel kan groen, grijs, zwart, bruin, poederachtige of vaag zijn. Het zou gemakkelijk zijn om af te vegen met een doek. Ga naar buiten op een regenachtige dag en controleren om te zien of er regenwater over de rand van het dak op het probleemgebied valt. Het is beter om de oorzaak van het probleem te komen, zodat het geen enkele maanden later herhaald.

Hogedrukreinigers kunnen worden gehuurd, als het kopen is geen optie voor je. Er zijn ook professionele huis exterieur wasmachines die kan druk was uw gevelbeplating voor u. Sommige deskundigen niet hogedrukreiniging vaak aanbevolen omdat de hoge druk waarmee het water tegen het barsten en scheuren op de wanden van het huis wordt gedrukt meer kwaad dan goed kan leiden. U kunt het gebied voorafgaand aan druk wassen behandelen, of enige druk wasmachines kunt u pre-behandeling van de water, zodat de reinigingsoplossing schiet uit met een druk op de vervuilde gebied schoon te maken. Test altijd alle schoonmaakmiddelen op een klein hoekje van de gevelbeplating en wachten om te zien als het gebied veranderingen in kleur of textuur. Spoelen met water en laat een nacht drogen.

U kunt kopen een winkel gekocht reinigingsoplossing of bleekmiddel verdund met drie delen water op de gevormde gebied van uw gevelbekleding. Neem een ​​borstel bevestigd aan een uitbreiding handvat als het gevormde gebied is buiten het bereik en borstel het gebied grondig met het reinigingsmiddel. Gebruik je tuinslang te spoelen met water en laat een nacht drogen.

Sommige winkel gekocht schoonmakers zijn hard, of zelfs bleekwater onjuist gebruikt zou de kleur van uw gevelbeplating zijn veranderd in het probleemgebied. Als de vlek blijkt te moeilijk te verwijderen, de laatste optie is om de gehele buitenbeplating overschilderen. Kies een droge zonnige dag te schilderen. Schilder eerst met primer, laten drogen en schilder dan met reguliere exterieur verf. Probeer niet om het hele huis af op dezelfde dag. Kies een sectie op een tijd en tempo jezelf, zodat je niet al te overweldigd door de werkdruk.