ontwerp tips om een ​​shabby chic stijl worp te bereiken

Tip 1: Het meten

Tip 2: Shabby Chic Roses Throw

Tip 3: Shabby Chic Patchwork Throw

Tip 4: Shabby Chic Haak tafelkleed Throw

Tip 5: Het maken van het sneller (The No Sew Option)

Shabby Chic mengt oud met nieuw. Als u een paar stukken van oude meubels, kunt u ontwerp uw eigen shabby chic gooit om elk stuk te werken. Denk maar aan rozen, kwasten, linten, kant, patch-work, wit-op-wit, en haken, en je gewoon hebben over shabby chic gedekt. Als u op zoek bent naar ontwerp ideeën, hier zijn enkele manieren om dekens te zetten in gooit.

Voordat u uw materiaal te kopen aan een deken te versieren, meten alles uit eerste. Een raster is het nuttig om je patronen recht te houden en af ​​te bakenen plaatsing van accenten.

Om een ​​raster op de deken te maken, met behulp van touw, hechten lengtes met pinnen van hoek tot hoek op een diagonaal, het geven van een ‘X’ vorm. Bevestig een ander in het centrum van boven naar beneden, en dan nog eens gaan over het midden. Dit rooster zal vergelijkbaar zijn met de fundamenten van een spinnenweb zijn.

Voor dit project, het spinnenweb raster werkt het beste, maar roosters kan ook worden gemaakt in andere vormen. Vierkanten, rechthoeken, driehoeken en zeshoekige vormen kunnen ook worden bereikt.

Start van het centrum. Verhuizen in een cirkelvormig patroon, markeren waar de rozen zal worden geplaatst. Met het voorbeeld van de tekenreeks als een gids. Rozen kon in een zig-zag patroon geplaatst worden met een roos op elk punt, in een spiraal patroon, of in lijnen. Linten of kant kan ook worden gebruikt voor lijnen.

Meet de lengte van het lint of kant vereist, en tel het aantal rozen die je nodig hebt. Plak er geen lint of kant voordat u rozen. Eindig deken met kant of lint scherpen.

Kwasten ziet er geweldig uit als randen op een lappendeken deken. Om vrij een lappendeken deken wat meer, toe te voegen individuele parel kralen waar elke vierkante ontmoet. Jagen rond voor oude broches of verkeerde oorbellen met grote stenen in hen. Zet deze intervallen tussen de parels, of zelfs maar een als een visitekaartje in het midden van de worp.

Een eenvoudige witte deken kan worden omgevormd tot een worp met een gehaakt tafelkleed. Add wit-op-wit, of gebruik een contrasterende gekleurde tafelkleed. Donkere kleuren, zoals zwart, ziet er fantastisch uit op wit. U kan nodig zijn om te sterven het tafelkleed eerst eens als je de kleur die je zoekt niet kan vinden. Kies een ronde of rechthoekige tafellaken zo dicht mogelijk bij de grootte van de deken mogelijk. Hand naaien van de tafel doek op, wordt aanbevolen voor een meer permanente hold.

U kunt een worp maken zonder te hoeven naaien. Alles wat je nodig hebt is stoflijm of smeltbare tape. Er zijn ook andere soorten stof instellingen die ook kan helpen bij het ontwerpen van nieuwe gooit, zoals plakvlieseline, zoals Pellon Wonder Under. De singels geeft een nieuw patroon aan een oude gooien en geen naaien nodig. Plakvlieseline, of tape, wordt met behulp van een strijkijzer te stellen. Vóór het strijken, hebben een stukje stuk materiaal klaar om te plaatsen tussen de ijzer- en de verzamelde materiaal die moeten fuseren. Het schroot stuk materiaal zal ervoor zorgen dat er geen verbranding plaatsvindt wanneer het strijkijzer is ingesteld op een hoge temperatuur.