omzetten van uw kelder in een gastenkamer

Stap 3 – Isolatie toevoegen

Een geweldige mogelijkheid om extra ruimte te optimaliseren in uw huis is het omzetten van uw kelder naar een kamer. Met een aantal nieuwe accessoires en muurverf, kunt u uw kelder te transformeren in een weekend. Hier zijn enkele ideeën voor de ontwikkeling van de kelder.

voordelen

Waarschijnlijk is het grootste voordeel is de waarde die u zal toevoegen aan uw huis. Het omzetten van uw kelder is ook een goedkopere en meer tijd effectief alternatief voor het toevoegen van een extra huis naar uw huis. Omdat er geen noodzaak om een ​​nieuwe fundering meeste zware werk al gedaan.

vergunningen

Zoals bij elk huis bouwproject, zult u willen ervoor zorgen dat u de juiste bouwvergunning voor de conversie van uw kelder. U wilt vooraf na te denken over uw gebouw plan om op zoek naar uw vergunning.

Stap 1 – Maak uw kelder

Het eerste ding is om duidelijk uit uw volledige kelder. Door het verplaatsen van al uw dozen, speelgoed en meubels uit het gebied, zult u een duidelijk gebied waarop uw project te starten.

Nu moet je eigenlijk het reinigen van de vloer met behulp van een zware vloer schoner. Deze belangrijke stap bereidt de grond voor welke vloer u zult willen bieden tegen tapijt tegels en zelfs hout.

Stap 2 – Lijst van de Space

Als je eenmaal weet dat de lay-out van uw ruimte, kunt u beginnen om de ruimte met 2×4’s en vervolgens het bevestigen van de gipsplaat te kaderen. Zorg ervoor dat de openingen gesneden voor alle elektrische of telefoon bekabeling je wilt, evenals vergadering eisen van de code.

Afhankelijk van uw kelder, kan het nodig zijn om de isolatie te voegen op dit punt. Als de kamer die u hebt gemaakt is niet de hele kelder, zal de isolatie goed voor geluidsisolatie, evenals energie-efficiëntie.

Stap 4 – Frame the Closet

Misschien wilt u het frame in een kast, want dit zal de kamer te worden meegeteld in de totale telling slaapkamer voor het huis voor restwaarde. Echter, er is niets mis met het gebruik van een kledingkast in plaats van een kast.

Stap 5 – Installeer Lighting

Er zijn vele mogelijkheden voor verlichting in de kelder. Het is belangrijk om goede verlichting te verstrekken, omdat kelders zijn berucht voor slechte verlichting. Omdat veel kelders hebben een open balken plafond, is het gemakkelijk om ingebouwde verlichting, track verlichting of de traditionele plafond licht te installeren.

Stap 7 – Verf de muren

Zodra de gipsplaten omhoog is, is het tijd om te schilderen. Na het aanbrengen van een primer, zul je twee lagen van uw favoriete muurverf willen. Als u nog niet een kleurenschema hebt gekozen voor uw nieuwe kamer, kunt u de verf met de lakens en sprei voor uw logeerbed coördineren.

Stap 8 – Installeer Flooring

Bij de meeste kelderverdiepingen zijn beton, tot vaststelling van een soort vloer goed zal zijn. Veel mogelijkheden bestaan ​​die je kunt doen. Er zijn houten vloer systemen die heel gemakkelijk kan worden gedaan. Tegel is een geweldige manier om te gaan, zoals tapijt.

Met een afgewerkte kamer, bent u klaar om uw nieuwe kamer meubels te verplaatsen op zijn plaats. Vergeet niet te laten je vrienden weten van de nieuwe gastvrijheid bieden.