omzetten van een oude kamer met een serre

Verwijder Interieur en exterieur Siding

Basic Bouw Tips

Waarom een ​​Veranda converteren?

Serre conversie kits zijn verkrijgbaar bij veel grote bouwmarkten. Ze maken het eenvoudig om een ​​oude kamer te zetten in een serre, zonder de behoefte aan extra grond ruimte, of de extra kosten van het gieten voetteksten en stichtingen. Deze kits zijn uitstekend geschikt voor het omzetten van een veranda of opslagruimte in een helder verlichte patio, vooral kamers die ten minste twee buitenwanden hebben.

Om een ​​serre te maken, moet u de buitenbeplating verwijderen. U kunt materiaalkosten te verminderen door het houden van de onderste helft van de muren en slechts omzetten van het bovenste gedeelte. Doe hetzelfde voor de binnenmuren. Inspecteer de blootgesteld studs zorgvuldig om zeker te zijn dat ze in goede staat zijn. Sommige kits zal volledig vervangen van de bestaande studs, maar anderen kunnen op bestaande muren worden geïnstalleerd.

Elk paneel van een solarium is eigenlijk een raam, en precies op dezelfde manier dat ramen zijn geïnstalleerd geïnstalleerd. Veel kits leveren de nodige frames en bevestigingsmateriaal, terwijl anderen geven u een lijst met items die nodig zullen zijn. Begin bij een hoek en omzeilen het gebouw, hetzij gaande van links naar rechts of van rechts naar links, maar niet afwisselend tussen de twee.

Het omzetten naar een glazen serre opent de veranda en maakt het meer uitnodigend. Het maakt ook een uitstekende overgang van de woning op een patio. U kunt zelfs willen overwegen het bouwen van een pergola aan de serre, misschien versierd met blauwe regen of zelfs wijnstokken aan te vullen.