omzetten schuifdeuren naar tuindeuren

Stap 1 – Verwijder de Trim

Stap 2 – Trek de Nails Out

Stap 3 – Neem Door Metingen

Stap 4 – Aankoop Pre-Hung Franse deuren

Stap 5 – Center en niveau van de Franse Doors

Stap 6 – Zet de deur

Stap 7 – Isoleer de Doors

Huizen die gebouwd zijn in de jaren ’70 en ’80 werden zelden gebouwd met Franse deuren. Ze waren echter gebouwd met schuifpui naar het balkon of uit de keuken of de woonkamer. Als je denkt van het omzetten van een glazen schuifdeur naar een Franse deur van de procedure is echt niet zo ingewikkeld. Franse deuren zijn gemaakt van hout met glazen panelen en geeft een overvloed hoeveelheid zonlicht in uw huis. Het volgende geeft u een gemakkelijke gids in hoe dit werk te doen.

Verwijder de trim stukken die zijn rond de deurkozijnen. Als u besluit dat u wilt deze versiering voor uw nieuwe Franse deuren te houden, nemen extra zorg over hoe u dit doet. Gebruik een koevoet samen met een hamer om de trim weg te trekken. Als je niet van plan om de trim te houden, kunt u nieuwe bekleding kopen bij uw lokale huis verbetering winkel.

Nagels houden het oude schuifdeur op zijn plaats. Voor het verwijderen van hen uw hamer te nemen om de nagels uit te trekken. U zult ook waarschijnlijk prima nagels houden het hoofd van het frame, zodat u zal moeten ze net zo goed te verwijderen.

Opmerking: Als de oude glazen patio is in goede staat, na te denken over het doneren van het naar een bergingsbedrijf die waarschijnlijk zou kunnen hergebruiken.

Meet de opening. Meet van links naar rechts, stud tot Stud en ook boven naar beneden. Dit zullen de metingen die u nodig hebt om uw nieuwe Franse deuren aan te schaffen. Vergeet niet om in gedachten te houden dat uw nieuwe Franse deuren ΒΌ “kleinere aan elke kant van de oorspronkelijk opening moet zijn.

Pre-hung Franse deuren kunnen worden gekocht bij uw lokale bouwmarkt te vinden.

Wanneer u klaar bent om te installeren zijn de nieuwe Franse deuren zorgen ervoor dat u de onderkant te plaatsen eerste en zorg ervoor dat het is gecentreerd binnen de ruimte. Nivelleren van de deur is belangrijk. Als het niet een level je nodig hebt in houten schijven in de staanders en het frame van de deur te zetten.

Gebruik bevestiging spijkers in de deurpost om de deuren vast te zetten. Als u hebt gebruikt schijven ervoor zorgen dat ze zijn beveiligd met nagels afwerking ook.

Om alle tocht buiten te houden, is het een goed idee om wat isolatie in de scheuren die u ziet in de staanders te zetten. U kunt batt isolatie gebruiken om dit werk te doen. Er is schuimisolatie beschikbare hiervoor ook is. Bij gebruik van de batt isolatie het niet forceren in de jam als je je nivellering zou kunnen werpen.

Het voltooien van de taak te installeren de trim stukken die u hebt opgeslagen of de nieuwe bekleding die u hebt gekocht.

Opmerking: Als de Franse deuren kwamen in hun natuurlijke hout je kunt kopen en schilderen of vlekken op hen.