kurkvloeren onderlaag: 4 types en toepassingen

Sound Reduction

ondervloer Raising

Floor Improvement

diktes

Er zijn veel situaties waarin u zou moeten overwegen kurkvloeren onderlaag. Veel soorten vloeren materialen vereisen een onderlaag materiaal, en kurk is een uitstekend om vele redenen. Bovendien kan kurkvloer onderlaag vele positieve voordelen van haar eigen, waarvan vele problemen van uw huis kan te lossen. Wat volgt, moet de verschillende soorten kurkvloeren onderlaag, en de verschillende voordelen uitleggen dat kurkvloeren onderlaag uw huis kan bieden.

Kurkvloeren onderlaag is uitstekend op geluidsisolatie. Voor een ding, kan het een groot deel te absorberen van het geluid en zorgt ervoor dat het verlaten en het invoeren van de ruimte waarin deze is geïnstalleerd. Daarnaast is zacht en zal de hoeveelheid ruis die een vloer maken mensen lopen te verminderen.

In feite, kurkvloeren onderlaag is het beste type van vloeren onderlaag voor geluidsisolatie. Als u de installatie vloeren onderlaag met het oog op het verminderen van geluid, hetzij om te voorkomen dat het geluid van je voetstappen van het invoeren van de vloeren onder je, of om de hoeveelheid geluid invoeren van uw kamer via uw vloer te verminderen, moet je kurk kiezen als uw vloer underlayment materiaal.

Vloeren onderlaag kan worden gebruikt om een ​​ondervloer verhogen. Als u besluit om een ​​vloer materiaal te installeren over een groot gebied, ter vervanging van twee vloeren materialen, kan dit zeer belangrijk zijn. Gebruik vloeren onderlaag op deze wijze kan het gedeelte van ondervloer lager zelfs met de hogere sectie te verhogen. Zodra dit voltooid is, kan het oppervlaktemateriaal worden geïnstalleerd zonder speling of afname van de hoogte. Dit is zowel functioneel als esthetische verbetering die niet mogelijk zou zijn zonder vloeren onderlaag.

Soms kan het oppervlaktemateriaal een vloer is opgebouwd uit kleine problemen of gebreken vertoont. Met behulp van een vloer onderlaag zoals vaste kurk kan een groot deel om de-benadrukken onregelmatigheden in een vloer te doen.

Het belangrijkste verschil tussen de verschillende types van kurkvloeren onderlaag is dikte. Kurkvloeren onderlaag wordt geleverd in vellen en rollen, maar dit heeft een minimaal effect op een van de doelstellingen van kurkvloeren onderlaag. In tegenstelling, zal de dikte van je kurkvloeren onderlaag een aanzienlijke invloed op de functie, dus je zou moeten overwegen waarom je installeert kurkvloeren onderlaag en erachter te komen welke van de mogelijke dikten dient uw doeleinden het beste.

In het algemeen zullen de meeste solide kurkvloer onderlaag te meten tussen de zeer dunne tot 1/2 inch. Echter dikker versies beschikbaar. Dikkere kurkvloeren zal doen om geluiden te absorberen, zowel algemeen geluiden vanuit de kamer ze in naar buiten, en het geluid van de effecten op de vloer, zoals het lopen naar de onderliggende verdiepingen. Er is echter geen effectieve verschil tussen vaste kurkenvloer onderlaag van 1/2 inch dikte groter in dit opzicht.

Dikkere kurk onderlaag zal de hoogte van de ondervloer te veranderen meer dan dunner kurk onderlaag.

Verschillende diktes van kurk onderlaag zal het gevoel van uw vloer niet veranderen, of je je kurk onderlaag te gebruiken met parket, laminaat, of een andere ondergrond materiaal.