het ontwerpen van een kweekruimte voor hydrocultuur tuinieren

Ideaal kweekruimte

Ventilatie

macht

Water

stellingen

Verlichting

opslagruimte

Verdieping

boven het hoofd

Een indoor hydrocultuur tuinieren systeem is beter in staat in een speciale kweekruimte. Er is een geur geassocieerd met hydrocultuur dat u wilt uit de rest van uw huis te houden.

De ideale hout kweekruimte zijn een groen huis. Dit zou u met de ruimte zich te ontwikkelen en zo veel natuurlijk licht mogelijk te maken.

Hydrocultuur creëert een zeer vochtige atmosfeer en goede ventilatie om de aangroei van schimmels of planten voorkomen. Eenvoudige fans strategisch gepositioneerd kunnen de effecten van vochtigheid op mensen en planten te verlichten.

De meeste hydrocultuur systemen vereisen elektrische energie te pompen en verlichting bedienen. Je moet proberen om een ​​elektrisch circuit rond het groene huis met vestigingen op regelmatige tijdstippen te creëren. Alle verkooppunten moeten op hoofdhoogte het risico dat water erin te verminderen. Voor maximale veiligheid, gebruik outdoor outlets in plaats van standaard binnenlandse.

Een goed aanbod van verse water moet gemakkelijk beschikbaar zijn. Indien mogelijk moet een waterfilter worden gemonteerd, zodat het water zo zuiver mogelijk. Een gebied voor het mengen van de voedingsstoffen moet worden opgezet naast de watertoevoer punt. Zoals elektriciteit, kan het water worden verspreid over de groene huis voor de beste efficiëntie. Waterleidingen zijn het best geplaatst op de vloer om hen te distantiëren van de elektriciteitsvoorziening.

Als je weet dat de aard van de systemen die u zal de installatie kunt u de ideale situatie voor hen met behulp van goedkope rekken te creëren. Elk systeem zal een andere lay-out nodig, zodat je in staat om de verschillende racks van plan om optimaal gebruik van de beschikbare ruimte zal zijn. Bij het bouwen van de rekken te proberen om ruimte voor een effectieve vegen van de vloer mogelijk te maken.

Kunstlicht kunnen bevinden op de beste posities als de rekken min of meer afgerond. Indien mogelijk moet verlichtingsarmaturen in cardanisch zodat ze kunnen worden gericht aan optimaal. Alle beweegbare verlichting eenheden moeten worden uitgerust met rubberen handgrepen.

Als er voldoende ruimte is, kunt u kleine opslagruimten in de holle ruimten rond de verschillende systemen te bouwen. Die gebruikt worden door bepaalde systemen moeten opslagplaatsen ingebouwd in de stellingen hebben. Alle oplosbare producten moeten buiten de luchtvochtigheid zone die het groene huis zal worden opgeslagen. Een compromis zou zijn om ze op te slaan in luchtdichte containers.

De vloer moet zo vlak mogelijk zijn en tegelijkertijd zorgen voor een goede afwatering punten. Voorkom dat kabels of leidingen het oversteken van de vloer gebieden die u normaal gesproken lopen.

Met hydrocultuur tuinieren houden werkruimten veilig en vrij van obstakels is van toepassing op zowel de overhead ruimten en de vloer ruimte. Indien apparatuur moet in een overhead omgeving waar je werkt, stootkussen aan uw hoofd te beschermen.

De omvang van het groene huis zal bepalen in welke mate je het kan maken. Met een kleine groene huis gewoon de rekken en de macht te installeren, de rest moet buiten worden geplaatst.