drop-in gootsteen vervanging

Stap 1 – Het maken dat het past

Stap 2 – Met behulp van een sjabloon

Stap 3 – Het verwijderen van de Opening

Stap 4 – Installeer de Sink

Alvorens in te gaan zo ver als het aanbrengen van een drop-in gootsteen vervanging moet je voldoende metingen om uw aanrecht te verzekeren gaat om te passen in uw aanrecht en is niet van plan om problemen met het kabinet onder de wastafel veroorzaken.

Hieronder zijn de metingen die u zou moeten maken

Het sjabloon wordt doorgaans verstrekt wanneer u uw drop-in gootsteen vervanging aan te schaffen. Plaats de sjabloon door deze ten minste 1 1/2 inch vanaf de voorrand van het werkblad. Als uw aanrecht is dieper je kunt de sjabloon plaatsen verder naar achteren, maar nooit meer dan 4 inch. Houd de sjabloon op zijn plaats met wat tape en vervolgens trekken rond met een marker pen om de opening die moet uit het werkblad te snijden, zodat u de gootsteen kan sleuf in de ruimte gemaakt te markeren.

Nu de kranen en wastafel zeven moeten worden voorzien, een veel gemakkelijker taak dan het verlaten van deze nadat u de gootsteen hebben gemonteerd. Draai de drop-in gootsteen vervanging over en sommige loodgieter stopverf gelden rondom de onderkant van de lip van de gootsteen. Je kan ook gebruik siliconenkit. Zodra je dat gedaan hebt, draai de spoelbak om en voorzichtig in de opening die u hebt gesneden. U kunt helpen om dit te doen moet, vooral als de wastafel is een zwaar één. Een woord van waarschuwing hier: wees voorzichtig dat je niet val je vingers als u de drop-in aanrecht vervanging in de juiste positie te vergemakkelijken; Stap 5 – Aanbrengen van de Loodgieter.

Zodra u de drop-in gootsteen vervanging gepositioneerd behoren de bevestigingsklemmen te bevestigen. Dit houdt het aanrecht sluiten tegen het aanrecht. instructies van de fabrikant zal u helpen de clips in de juiste positie. Nu uw drop-in gootsteen vervanger is aangebracht hoeft u alleen maar om te passen op de P-trap en de kraan buizen met behulp van de juiste flexibele buizen. De laatste taak is om het afval aan te sluiten. Draai het water kleppen weer aan en spoel het systeem zonder dat de beluchters op zijn plaats. Dan, na het uitvoeren van het water voor een minuut of twee, opnieuw de kraan beluchters en de klus is geklaard.