diy een schelp spiegel

Benodigde materialen

Wees voorbereid en georganiseerd

Plan to Be Random

Lijmpistool warm en klaar? Laten we gaan!

onderwerpen

Kimberly Carver is een freelance schrijver voor meer dan 15 jaar, en een succesvolle ondernemer in de afgelopen 3. Hoewel ze bezig is het runnen van haar eigen schrijven bedrijven en high-tech-website, TheHighTechSociety, Kimberly nog steeds geniet van het schrijven voor anderen over de onderwerpen die ze kent beste geweest waaronder computers, auto’s en huis en bedrijf renovaties en reparaties. Met een graad in de journalistiek en de certificering als juridisch medewerker, ze ook graag doen onderzoeksjournalistiek stukken en schrijven over juridische zaken. In haar vrije tijd, Kimberly graag projecten rond het huis met haar man.

Als u wilt plezier te doen, goedkoop, doe-het-zelf-projecten, die ook een prachtige middelpunt van elke ruimte kan worden, je zult echt zoals het maken van een schelp spiegel. Het hebben van een frame-loze spiegel is de eerste sleutel tot dit project. Als je niet al een hebt (zoals een bestaand badkamerspiegel), dan kunt u altijd een pick-up bij kringloopwinkel of thuis op te slaan.

Andere items die je gaat nodig hebben om je schelp spiegel te maken bevatten een hete lijmpistool, een klein pakket van hete lijm sticks, en schelpen. U kunt de schelpen in de ambachtelijke winkels of discounters te krijgen. Zorg ervoor dat de schelpen kies je onder andere een mengsel van verschillende maten en soorten schelpen. Voor een ander uiterlijk, het schilderen van een deel van de schelpen kan ook een optie zijn. Als dat is iets wat je wilt doen, ga je gang en pick-up enkele acrylverf in de kleuren die je wilt, terwijl je winkelen.

Belangrijke opmerking: Zorg ervoor dat u een hete lijmpistool en duidelijke hete lijmpistool sticks gebruiken. Gebruik geen andere lijm niet gebruiken voor uw schelp spiegel. Andere kleefstoffen, zelfs die gemaakt voor de badkamer of keuken die een superieure mag lijken, zal niet de schelpen te houden en ze zullen eraf vallen. Deze andere lijmen zullen ook verschijnen op je spiegel, terwijl de heldere warme lijm niet.

Aan de slag op je spiegel, lege al uw schelpen uit en te sorteren op grootte en vorm of type. Het hoeft niet om een ​​perfecte sortering zijn – gewoon krijgen ze klaar zodat u ze gemakkelijker kunnen grijpen als u werkt. Het sorteren hen door de vorm en grootte helpt veel, want je zult het vinden hiaten in uw schelp rand die precies de juiste shell nodig heeft. Houd alle gebroken stukken als goed, als ze kunnen van pas komen in een gebied dat niet helemaal past een hele schelp.

Als je gaat om uw schelpen te schilderen, is het best om ze te schilderen voordat je ze lijm op de spiegel. Als ze gaan allemaal dezelfde kleur zijn, maar geef ze een snelle bad in de verf door ze allemaal in een plastic emmer en bekleden ze in de verf. Lay-out van een vuilniszak en na druipt de overtollige verf van hen af, leg ze op de zak om te drogen. Zelfs een verdunde verf zal vasthouden aan de schelpen, zo weinig verf een lange weg zal gaan. Spuitverf zal ook werken.

Voordat u begint met het plakken sommige schelpen op je spiegel je nodig hebt om een ​​klein beetje van de planning te doen, en door kleine, bedoel ik heel weinig, omdat de meeste van dit project is over het feit dat volledig willekeurig. Het kleine deel dat de planning nodig heeft, is hoe groot van een rand of een frame dat u wilt uit de schelpen te maken – het is belangrijk te weten dat dezelfde breedte in alle kanten te houden.

Om dit te achterhalen, kunt u gewoon voor ogen in je achterhoofd een geschatte grens breedte die u wilt behouden en alleen guesstimate als je gaat. Maar, als je je zorgen je te breed in sommige gebieden en te dun in anderen, kon je een Expo marker gebruiken om een ​​algemene schets die je binnen moet blijven (en veeg het af) te trekken. Houd er echter rekening mee, dat wezen onvolmaakt is onderdeel van de charme van dit project, dus probeer je geen zorgen over het te veel.

Klaar om te lijmen? Breng een goede grootte klodder warme lijm naar het midden van de buitenkant achterkant van de schelp of een goede dikke band rond de grens van de binnenkant van deze (afhankelijk van welke kant je wilt laten zien) en vervolgens stevig druk het op de spiegel. De lijm droogt vrij snel, dus zorg ervoor om het te krijgen op de spiegel meteen.

U kunt beginnen met een bijwerking van de spiegel die u wilt. Ik meestal beginnen met een schelp in elke hoek en vervolgens in het midden van elke zijde en uit te werken vanaf daar, maar u kunt het doen op welke manier je maar wilt. U kunt uw shell plaatsen zo dicht mogelijk bij de rand of zo ver van de rand als je wilt – net plak het op en krijg je de volgende shell klaar, omdat de lijm droogt vrij snel.

Ga verder rond de randen van de spiegel door het lijmen van de schelpen op willekeurig: sommige ondersteboven, goede kant naar boven, binnenste buiten – je het idee. Als het helpt, visualiseren van de schelpen tot op de oceaanbodem verspreid en recreëren het patroon dat je ziet in het oog van je geest. Vul eventuele hiaten met kleinere schelpen of shell fragmenten als je gaat.

Draaien elke gewone spiegel in een prachtige middelpunt is super eenvoudig, zelfs voor degenen die niet een sluwe kant hebben. Pak een hete lijmpistool, een paar schelpen en beginnen lijmen ze rond een spiegel. U zult versteld staan ​​hoe goed op knutselen en doe je kunt eigenlijk zijn!