diy boom te snijden

Beoordelen van de Boom

Het verwerven van de benodigde machtigingen

Bereid de Hulpmiddelen

Controleer het weer

Vraag een vriend om u te helpen

Veiligheid

Soms boom te snijden is nodig om een ​​bepaald deel van het land, dat vernieuwing of reparatie nodig heeft te wissen. Hoewel de bomen een aantrekkelijke toevoeging aan een huis kan zijn, kan het ook mengen in een buur land, wat kan leiden tot geschillen. Boom snijden is meestal overgelaten aan professionals die het snel en veilig kan doen, maar het inhuren van een professional heeft zijn kosten. Als u liever het zelf te doen, moet je voorbereid zijn op de baan. Hier zijn een aantal dingen die je moet in gedachten te houden voor het snijden bomen jezelf.

Kijken naar de grootte van de boom en zijn locatie. Ongeacht wat de grootte van de boom is, zal het waarschijnlijk vallen en veroorzaken wat schade aan iets in de weg. Wis het gebied rondom de boom en de plannen van die takken af ​​te snijden. Controleer of de boom is uitstekende wortels die ook snijden nodig omdat grote wortels ongelukken kunnen veroorzaken en valt.

Informeer uw lokale autoriteiten van uw plannen om de boom gekapt, en te informeren over eventuele vergunningen die u nodig heeft voor deze job. Sommige landen staan ​​niet toe dat het kappen van elk bomen zonder de nodige vergunningen, daarom is het het beste om de autoriteiten op de hoogte van uw plannen om dit te doen. Je moet ook je buren te informeren dat u van plan bent om een ​​bepaalde boom gekapt, omdat de boom ergens zou kunnen zijn op of in de buurt eigendom van uw buurman.

Bereid de veiligheid vistuig dat u wilt gebruiken voor het kappen van bomen. De essentie zijn bril en dikke rubberen handschoenen die zal beschermen je ogen en je handen, respectievelijk van zaagsel en vuil die kunnen verjagen van de boom in het proces van het snijden van de takken. Gebruikelijke boom snijgereedschappen zijn zagen en kettingzagen, maar je moet ook snoeischaar om eventuele kleine takken die in de weg af te snijden.

Controleer of er een datum waarop het weer helder is en wanneer de wind zal niet in de weg van uw boom snijden krijgen. Sterke wind kan uw ladder tip uit balans, of het kan takken klap op uw richting, terwijl u het snijden, wat kan leiden tot ongevallen en verwondingen.

Informeer een vriend of een familielid dat je het snijden van een boom op een bepaalde datum, zodat ze je kunnen begeleiden terwijl je de taak uit te voeren. Het beste is om iemand in de buurt te hebben terwijl je in het proces van het kappen van een boom dus er zal iemand om u te helpen in het geval dat geen ongelukken gebeuren. Een belangrijke factor die betrokken zijn bij het omhakken van bomen is de veiligheid, en je moet altijd dat in gedachten houden. Het hebben van een vriend rond om u te helpen is de beste manier om ervoor te zorgen dat u niet hulpeloos in het geval van een ongeluk een einde te doen.

Snij de takken voordat de boom kappen om de kans dat de boom iets verderop zal raken op zijn manier te minimaliseren. Houd de veiligheid en de mogelijkheid van gevaar in gedachten toen boom snijden. De beste persoon om u te begeleiden in een dergelijke situatie is een vriend die al ervaring hebben met boom snijden heeft. Vergeet niet om uw veiligheid kleding te dragen bij het doen van deze baan.