deur hardware installatiehandleiding

een deur installeren kan heel gemakkelijk met de juiste soort deur hardware. Eerst beslissen wat voor soort deur die je wilt, dan door gewoon na een paar routine stappen, kunt u de perfecte deur sieren de muren hebben. De hardware die nodig is voorspelbaar, maar het is toch een goede optie om altijd rekening te kijken naar de setup en grondig door voordat het project. Het bepalen van de Staat “Readiness”, voordat u de deur, moet u weten op voorhand de aard van de deur dat u zal installeren. Deuren kunnen worden verkregen in de verschillende stadia in de assemblagelijn. U kunt een houten deur die pre-hung (in het frame geïnstalleerd) te kopen. Pre-hung deuren worden verder ingedeeld als samengesteld, gedeeltelijk geassembleerd, neergehaald, niet-bewerkte platen, volledig machinaal platen, of gedeeltelijk bewerkte platen. Deze kan weer ofwel al dan niet afgewerkte;. Het bepalen van de beschikbare hardware; Zoals eerder vermeld, de verschillende niveaus van paraatheid komen met verschillende hardware. Op het einde, zorg ervoor dat u een volledig gemonteerde deur alvorens het te installeren op uw muren. Een volledig geïnstalleerde deur de stijlen elkaar bevestigd, de deuraanslag aangebracht op de staanders, de scharnieren geïnstalleerd om de stijlen, vergrendelen prep voltooid en de deur afgeschuind en opgehangen aan de scharnieren. Soms het kozijn wordt ook toegepast op één zijde van de staanders of beide zijden (bij splitsing staanders), maar deze zijn niet bezorgd op dit moment is;. Bepaling bodemvrijheid; Alvorens verder en installeren van de deur, je nodig hebt om ervoor te zorgen dat er een minimale bodemvrijheid beschikbaar, zodat de deur vrij kan slingeren. U kan nodig zijn om de stijl in te korten, omdat ze meestal uit te breiden 1 “voorbij de onderkant van de deur. Dit geeft een effectieve 1 “klaring. U kunt zelfs verkorten de stijlen als u wilt. Vergeet niet om meer dan 1 “clearance te verlaten als u van plan bent om tapijt later te installeren. Aan de andere kant, als u de installatie van vinyl, tegels of hardhouten vloer aan beide kanten, moet u ervoor zorgen dat uw staanders breiden helemaal naar beneden op de grond. Uiteindelijk maken aanpassingen aan de deurstijl lengte op basis van wat u wilt dat uw deur speling te zijn, en vergeet niet over voet matten of kleedjes,. Het installeren van de Deur stopt; Voordat een deur stop, installeer de lockset. Zodra dit is gebeurd, kunt u de deur stop te installeren. Eerst, meet de afstand tussen de vloer aan het hoofd dagstuk zowel de scharnierzijde en de slotzijde van het dagstuk. De metingen kunnen enigszins variëren. Snij vervolgens een 45 graden verstek aan één uiteinde van elk stuk van de deur stop poten (de juiste lengte). Installeer het slot zijdeur stop in het begin. De deur vergrendeld in de gesloten positie, zodat de grendel is vast aan de deur stoppen, en dat de stop wordt gedrukt strak om het hoofd deurstijl. Nu, nagel de halte aan de deurstijl met het juiste gereedschap. Herhaal de werkwijze voor de scharnierzijde van de deur.