dek gebouw 8 – het lokaliseren van de stichting pier gaten

Margin of Error: 1 ”

Meest voorkomende fouten

Je moet Adobe Flash Player te downloaden zodat u onze video kunt bekijken.

Met de twee buitenste balken in de plaats heb je nu een duidelijk overzicht van de randen van het dek. Vanuit dit overzicht kunt u al uw stichting pier gaten te lokaliseren. Controleer uw plannen om de ex- act locaties te bepalen. Zeg bijvoorbeeld uw plannen oproep voor twee gaten, waarvan de middelpunten precies 11 van de wand 2 in de buitenste randen van de zijden van het dek. Meet vervolgens langs elk van de twee buitenste balken 11 ‘uit de muur, markeer de balken, rijden spijkers op deze punten, en trekken een string van balk naar balk tussen de twee spijkers. Meet nu 2 vanaf de buitenranden van de balken langs de snaar en de snaar markeren. Als er decoratieve band balken over de twee zijdelingse balken net ge├»nstalleerd (zie figuur 1 aan het begin van het hoofdstuk blijkt dek componenten) toe te voegen, moet u zorgen voor deze in uw metingen. Deze merken vinden de centra van de twee pier gaten. U kunt nu deze merken over te dragen aan de grond, met behulp van een schietlood, en rijden in twee kleine inzet. Markeer vervolgens uit voor de straal van de pier gaten en beginnen te graven.

OPMERKING: De locatie van de pier blok gaten is uniek voor elk dek project. Code handhaving zullen sommigen zeggen hier, maar het ontwerp is ook een factor. Piers zijn vaak inzet van de zijkanten van het dek om ze te verbergen uit het zicht. De ondersteunende ligger wordt ondersteund door deze pijlers wordt vaak inzet van het einde van het dek een voet of twee, want een vrijdragende of overhangende dek heeft een mooie visuele aantrekkingskracht. In ieder geval, zorg ervoor dat u weet waar u de dragers wilt voordat u begint te graven.