betonnen dakpannen onderhoudsvoorschriften

Reiniging van Concrete Dak van de Tegel

Verdreven, beschadigde of ontbrekende tegels

Betonnen dakpannen is niet alleen een kosteneffectieve overkapping, maar ook een zeer robuuste en praktische daksysteem. Bovendien is het onderhoud is minimaal en is over het algemeen beperkt tot goten, ontluchting en uitsteeksel knipperen. Er zijn heel eenvoudige dingen om uit te kijken voor mos en vuil-up behoren tot de meest voorkomende. Hoewel betontegels ontworpen langdurig te zijn, het onderhoud van het grootste belang voor grote problemen zoals lekkende daken voorkomen. Sterker nog, het onderhoud helpt ook het behoud van de kleur van de tegels zelf die een zeer belangrijke factor aangezien betonnen dakpannen decoratief aantrekkelijk.

Afhankelijk van de klimatologische omstandigheden en verwering factoren, betonnen dakpannen in het algemeen variëren in duurzaamheid 30 tot 70 jaar. Het meest voorkomende probleem is mos en korstmos groei. Beide worden aangetrokken door vocht en dus moet worden verwijderd, niet alleen voor zichzelf beschermen de tegels maar ook om esthetische redenen. Elke overhangende bomen moeten worden gesneden en het dak moet worden gewassen met water en bleekmiddel oplossing die verkrijgbaar zijn bij bouwmarkten (niet de bleken oplossing niet toevoegen als u regenwater te verzamelen om te drinken) is.

De eenvoudigste manier om dit te doen is door het gebruik van waterdruk (vermijd water blasters-zij zouden kunnen dwingen water onder de tegels waardoor grotere schade dan het mos zelf). Water moet worden geleid vanuit het hoogste punt van het dak op een afstand van 3 tot 4 voet naar het gebied dat u wassen en in de richting van het dak afvoersysteem. Gebruik veiligheidsgordels en een veiligheidsbril voor uw eigen persoonlijke bescherming. Over het algemeen hogedrukreinigers hebben het beton class mondstuk, dat is de beste druk die je wilt gebruiken, maar zelfs de 3000-PSI score nozzles zijn goed. Was het dak gelijkmatig ten minste tweemaal.

Hoewel betontegels zijn duurzaam, zelfs indien goed geïnstalleerd kunnen zij verdreven krijgen. Klimaat, verwering en erosie veroorzaken tegels breken, maar dit kan ook worden veroorzaakt door eenvoudige lopen erbovenop. Het is belangrijk om de gaten te houden en stap voorzichtig op de tegels. Het is essentieel om ontbrekende of beschadigde tegels vervangen om het probleem verspreiding te voorkomen.

Als een tegel is beschadigd moet u wellicht een breekijzer te gebruiken. Schuif de koevoet onder de tegel naar de linkerkant van die welke vervangen moet zorgvuldig toepassen neerwaartse druk op de tegel opwaartse kracht totdat het niet langer rust op de beschadigde tegels. Doe hetzelfde voor bovenop. De nieuwe tegels moeten eenvoudig worden geïnstalleerd. Tegenwoordig tegels kunnen direct worden geklikt op zijn plaats, maar als dit niet het geval is gebruik nagels om het vastspijkeren. U kunt overwegen om met behulp van het dak lijm, maar nagels zijn veiliger.

Dit zijn twee van de gemakkelijkste manieren om uw betonnen tegel dak in goede orde te houden. De grootste problemen zijn mos groei en beschadigd of losgemaakt tegels die eenvoudige oplossingen om hen te hebben. Betonnen dakpannen onderhoud is een taak gemakkelijk te hanteren die slechts een toeziend oog van de huiseigenaar en een aantal lopende reparaties en reiniging nodig.