betonnen dakpannen installatie fouten te vermijden

Lokale Building Code Schendingen

Fabrikant Application Instructions

weer Beperkingen

Tile Installation Patterns

Tegel Mortier Application

Hechten Center Dakpannen

Center Roof Tile Installation

Bij het overwegen van verschillende daksystemen, één systeem moet je kijken naar een concreet pannendak. Dit zal vooral van toepassing zijn als u in een klimaat met meer extreme weer en klimaat omstandigheden leven. Echter, als u van plan bent om uw eigen betonnen dakpannen te installeren, de herziening van voorkomende fouten die u moet vermijden zal waarschijnlijk uw installatie meer te maken zonder problemen. Hieronder vindt u informatie over enkele van de meer waarschijnlijke fouten je moet vermijden vinden.

Voordat u de eerste stap in de planning voor de installatie van een betonnen dakpannen systeem te maken, niet nalaten om de lokale bouwvoorschriften te controleren. Als u doorgaat zonder een goed begrip van deze codes, kon je in overtreding en kan worden gedwongen door de wet om uw systeem te verwijderen. Uw beste zet zou zijn om te controleren met de juiste lokale overheid agentschap voor meer informatie over bouwvoorschriften in verband met dakconstructie.

Zelfs als u een aantal algemene kennis van de dakbedekking installatieprocedures, elk systeem is waarschijnlijk aanvraagprocedures die verschillen van andere systemen te hebben. Uitgaande zonder begrip van deze verschillen kan leiden tot falen van uw daksysteem. Ga niet verder met de installatie totdat je hebt gelezen en hebben een goed begrip van de toepassing instructies van de fabrikant.

Voldoende droogtijd lijm van het systeem is essentieel voor het succes van het installeren van dit type daksysteem. Dit betekent dat je warm, droog weer nodig heeft voor ten minste twee dagen wanneer u uw installatie te beginnen. Geen risico’s nemen. Neem contact op met betrouwbare weersvoorspellingen om er zeker van te maken wanneer u uw systeem in warm droog weer kunt installeren.

De sleutel tot het creëren van een waterdichte dakbedekking met betontegels, is in de patronen die u gebruikt om deze tegels te installeren. Onjuiste tegel installatie zal leiden dat een waterdicht systeem te creëren. Vermijd het gebruik van de installatie patroon behalve dat wat is voorgeschreven. Een schuin dak, leg eerste rij tegels langs de onderrand van het dak op de voor- en achterzijde hellingen. Dan werken omhoog langs het dakvlak naar het dak piek. Op een plat dak, beginnen met het installeren van uw tegel aan de buitenrand van het dak en het werk naar binnen in de richting van het centrum. Naarmate je verder het dak met elke tegel rij, zeker onderkant van elke tegel ronden over de bovenrand van de tegel erboven. Na deze procedure zal ervoor zorgen dat het water zal het dak naar behoren af ​​te voeren.

Heeft de noodzakelijke toepassing van de mortel niet over het hoofd naar de buitenste ring van de dakpannen. Voor het leggen elke tegel, pas je mortier aan de onderkant van elke tegel en gebruik een getande troffel de mortel gelijkmatig te verdelen.

Op het dak centrum toepassing tegellijm beton of asfalt dak cement tegels in het middengedeelte van het dak, met dezelfde overlappende hierboven beschreven werkwijze.

Op het dak centrum waar stenen van tegenoverliggende zijden van het dak samenkomen toepassing mortel het bodemoppervlak van V-vormige en leg deze tegels via smalle ruimte tussen de tegels die samenkomen.