afvalverwerkingsinstallatie diy garbage

Stap 1 – Veiligheid

Stap 2 – Het veranderen van de bestaande drainagesysteem.

Stap 3 – Het aanbrengen van de Plumber’s Putty

Stap 4 – opnieuw aansluiten van de Flens

Stap 5 – Montage van de Verwijdering van het huisvuil

Stap 6 – Bedrading van de Verwijdering van het huisvuil

Stap 7 – Het herstellen van de stroomvoorziening

Stap 8 – Controleren op lekken

Een installatie vuilophaal is een grote keuken toevoeging en kan worden gedaan door een huiseigenaar met de nodige instrumenten. Deze job duurt ongeveer een uur in beslag. Dit apparaat zal helpen te ontdoen van overgebleven voedselverspilling en de hoeveelheid afval die naar gebied storten systemen te verminderen. Het zelf te doen bespaart u het geld van het hebben van een professionele loodgieter te doen het werk voor u.

Lees de handleiding die aan de vuilnisbak voordat u het werk te beginnen. Zorg ervoor dat alle van de macht aan de keuken is uitgeschakeld. Als u niet in staat om de keuken zekeringen te vinden, zet u de hoofdschakelaar uit tijdens het werken bent. Draag beschermende brillen.

Open de kastdeurtjes onder de gootsteen met het oog op een betere blik op de bestaande leidingen en drainage systeem te krijgen. Indien nodig, gebruik maken van de zaklamp voor een betere zichtbaarheid. Gebruik een sleutel om voorzichtig los te maken van de schroeven waarmee de flens aan de drainagebuizen. Koppel de drainagebuizen van de flens en verwijder ze uit de gootsteen. Verwijder de flens van de gootsteen.

Zorgvuldig, schoon te maken uit alle resterende kit. Rol sommige loodgieter stopverf in je handen en breng het aan de flens om eventuele lekken te voorkomen. Verwijder eventuele overtollige stopverf uit het gebied.

Bevestig de montage assemblage-eenheid aan de flens. Klik de ring op zijn plaats en draai het geheel met een sleutel.

Sluit de verkoop systeem om de montage en de montage kraag om de montagebeugel. Zorg ervoor dat alles is strak en goed is aangesloten. Handmatig te scherpen en bevestig de afvoerleiding bevestiging aan de verwijdering connector.

Verwijder de draad die uit de nieuwe beschikking. Duw de stekker voorzichtig door de klem. Zet het snoer op zijn plaats. Sluit het netsnoer draden van de vuilophaal, met behulp van draad caps om de draden van dezelfde kleur te bevestigen. Sluit en zet het paneel. Sluit de beschikking om de assemblage en monteer deze op zijn plaats.

Steek het snoer van de nieuwe vuilophaal in het stopcontact. Sluit de kastdeuren onder het aanrecht en het herstel van de stroomvoorziening naar de keuken. Als u hebt uitgeschakeld de hoofdschakelaar uit, zet hem weer aan.

Zet de kraan en laat het water lopen. Open de deur onder de gootsteen om te controleren dat er geen lekken zijn daar beneden. Indien nodig, gebruik je zaklamp om nauwer te controleren. Verwijder de beschermende brillen. Zet uw handleiding op een plaats waar u gemakkelijk kan krijgen, moet je nodig hebt om te zoeken naar meer informatie.