aarde oven ontwerpt om te overwegen

Een aarde oven kan eenvoudig bakken om te zetten in een heerlijke, culinaire ervaring, aarde ovens zijn prachtig voor het bakken van brood, pizza’s, vlees of een ander voedsel dat goed doet in een conventionele oven. Het bouwen van een aarde oven is ook een zeer dankbare en bevredigende DIY project: maar er zijn een paar dingen te overwegen bij het kiezen van een aarde oven design. Hier zijn een paar van de gemeenschappelijke aarde oven ontwerpen te overwegen;. Brick Ovens; Brick ovens zijn meestal gemaakt van de standaard-en kleinbedrijf ‘rode bakstenen’ gebruikt in de woningbouw, ze zijn duurzaam, relatief eenvoudig te bouwen en te behouden warmte goed. Steenovens zijn normaal gebouwd op de top van verhoogde betonplaten. Steenovens zijn meer verwant aan de soorten die je in sommige ouderwetse stijl pizza restaurants. Terwijl ze uitstekende aarde ovens, kunnen ze erg duur te ontwerpen en te construeren,. Adobe Ovens, Adobe ovens ovens uit zongedroogd, leeftijd blokken modder of bevochtigd bodem. Adobe ovens zijn de soorten meest meestal afgebeeld als die worden gebruikt in vervlogen tijden. Adobe ovens ontwerpen vergen belangrijke vaardigheid en geduld om te bouwen, maar als u op zoek bent naar een echte 100% aarde oven dan is een adobe oven zo authentiek als je krijgt. Terwijl adobe ovens zijn arbeidsintensief, bouwkosten zijn meestal erg laag, anderen te overwegen, Er of andere vormen van oven ontwerpen die u zou kunnen overwegen, zoals:. Klei ovens, cob (mengsel van klei en stro) ovens en stenen ovens . In feite zijn er vele verschillende types en modellen om uit te kiezen, maar je moet een ontwerp dat past bij uw specifieke stijl en de bouw vermogen te kiezen.