aanrecht rand tips voor een chroomoppervlakte

Etsen the Edges

Vinyl Stick-on Edging

Chroom oppervlaktecountertop rand kan met een zuur geëtste detail of een vinyl stok op edged detail om het aantrekkelijker te maken. De meeste kan deze taak moeilijk te vinden omdat je meestal vinden chromen oppervlakken in industriële keuken instellingen. Als het gaat om het scherpen uw chrome aanrecht oppervlak, er zijn een paar tips om u te helpen langs de weg in het oog te houden op zoek naar aantrekkelijk.

Omdat het zuur wordt gebruikt om een ​​permanent streak te maken, moet u het niveau van het zuur precies goed te hebben. Een veelgemaakte fout is een hoge zuurgraad. Zorg ervoor dat het zuur is niet zo sterk als het zal eten in het chroom en de binnenste metalen zal laten zien in de teller. Als dit juist gebeurt, kun je de waarde van uw chroom aanrecht te verhogen.

Het zuur rand kan een beetje prijzig, dus een makkelijk alternatief is om vinyl te kopen stick-on grenzen. Het zijn strips die ontwerpen daarin en hebben een sterk hechtende bekleding. Er zijn niet veel keuzes als het gaat om de werkelijke ontwerpen in hen, maar ze zijn zeer goedkoop.