snijden kroonlijst hoeken

Stap 1 – Neem Metingen

Stap 2 – Het snijden van de Vormen van de Kroon

Stap 3 – Het snijden van de Vormen van de Kroon Met behulp van een Jig

Stap 4 – Het ‘Flat’ Method

Kroonlijst hoeken zijn klassieke accenten bedoeld om enige naad ruimte te passen. Hoewel ze het meest worden gezien op de ruimte tussen de plafonds en muren als een architectonische trim, kunnen kleinere versies op de meubels en kasten worden geplaatst. Deze hoeken moeten precisie bij het snijden aan de eisen van de betrokken niet naar binnen en buitenhoeken noemen lassen voldoen. Hoewel niet rampantly bekend als een DIY project als gevolg van de omslachtigheid, snijden dit soort gieten kan nog steeds worden gedaan.

Nauwkeurigheid is de sleutel in het snijden van kroonlijst als alle hoeken perfect voldoen. Gebruik het meetlint om te bepalen hoeveel kroonlijst u nodig heeft. Meet de lengte van de muur dan eerst de kroonlijst stukken. Onvoldoende lezingen zal vereisen dat u extra verbindingen op rechte vlakken als gevolg van kortere stukken, die op zijn beurt zal verstoren de totale uitstraling van het gieten op te nemen. Deze metingen zal ook helpen u ervoor zorgen dat u geen gaten waar de hoeken te voldoen, die niet in staat zal zijn om te passen in de ruimte te creëren. Gebruik de ware hoek gradenboog om de hoek hoeken nu die kamer hoeken variëren in hoeken te bepalen.

Nadat de metingen zijn opgemerkt, plaatst het stuk gieten op een tafel en gebruik maken van een mijter zag om de bezuinigingen te maken. U kunt kiezen tussen de macht mijter zag en de hand mijter doos. Denk aan de breedte van uw gieten bij het kiezen van uw zaag omdat dit zal bepalen of uw zaag in staat om verder reiken dan de breedte van de molding zal zijn.

Ook bekend als de ‘geneste’ methode, deze methode wordt geleverd met het voordeel van geen bevel aanpassingen hoef je alleen maar aan te passen aan de mijter zag met het vormen plat.

Dit is de meest recente verbetering in de kroon vormknipsel als het giswerk elimineert. De mal, in dit geval de samengestelde verstekzaag mal, zal de exacte hoek maken voor nauwkeurige installatie.

Maak eerst een sjabloon met behulp van een 2-voet lange stuk van je gieten. Label deze de ‘binnenkant’, plaats het in de mal met het bodemdeel als elke snede gemaakt op de behuizing moet zodanig gebeuren met het bodemdeel dichtst bij het blad. Na het aanpassen van de omheining moet de bovenkant van het vormdeel een 90 graden hoek waar het de aanslagliniaal vormen. Draai de knop van de mal om uw instelling te vergrendelen.

Verdeel de hoeken u van uw muur hoeken door 2 had genomen stel je puzzel op basis van dit nummer. Plaats uw molding op het bed en maken de bezuinigingen.

Er zijn vier types sneden die gemaakt kunnen worden met de mal. Binnen links, rechts binnen, buiten rechts en het maken van een verbinding tot 2 lengtes van molding mee op een lange muur. Video tutorials zijn beschikbaar om u te helpen deze te creëren.

Dit is een veel moeilijker werkwijze en in de meeste gevallen, een zeldzame werkwijze op te nemen bij het snijden uw plafondprofiel. Omdat kroonlijst hoeken zijn zeer moeilijk om nauwkeurig in te stellen, moet deze methode eerst worden getest op schroot gieten, met behulp van een kroonlijst rekenmachine als je verder gaat.