eenvoudige tips voor het snijden door middel van een uitlaatpijp

Tip # 1: Kies uw Saw wijselijk

Tip # 2: Gebruik Pipe Wrap en een Permanent Marker

Tip # 3: Denk Veiligheid en Take Your Time

Bij het verwijderen en installeren van een uitlaatsysteem op uw voertuig, kan het nodig zijn door uw uitlaatpijp te snijden zijn. Dit kan veilig en gemakkelijk worden gedaan als u de juiste materialen te gebruiken.

De juiste zaag het belangrijkste aspect van doorsnijden uitlaat pijp. Een elektrische zaag snijdt snel, maar kan letsel veroorzaken van het hete metaal chips die door de lucht vliegen. Een ketting buissnijder snijdt door de wand van de uitlaat buis zonder het gooien van hete metalen krullen rond. Een Sawzall of hand-held slijpmachine met een afgesneden wiel zijn eenvoudige opties waar de klaring en toegankelijkheid zijn een probleem. Als u wilt dat de uitlaatgassen van uw voertuig te verwijderen en zijn budget-minded, dan is een ijzerzaag is de goedkoopste keuze.

Gebruik pijpomslag rond de buis, en zorg ervoor dat de zijkanten van de wrap zijn zelfs en plein aan de uitlaatpijp. Gebruik een permanent marker om een ​​referentie lijn voor de cut je nodig hebt om te maken te creëren.

Gebruik een veiligheidsbril en handschoenen. Neem de tijd om een ​​schone, easy cut te garanderen.