de bouw van een rolstoelhelling voor uw huis

Het bouwen van een rolstoelhelling gebouwd voor uw huis is een eenvoudig doe-het-zelf-project, zolang je de specifieke codes en voorschriften uiteengezet door de ADA alsmede alle lokale voorschriften met betrekking tot de breedte en de opkomst van de rolstoelhelling te volgen;. Verzamel uw materialen

Het bouwen van een rolstoelhelling is een fundamenteel project dat enkele eenvoudige omvat om elektrisch gereedschap dat u waarschijnlijk eigenaar of gemakkelijk huren gebruiken.

Ontwerp Ramp met Overwegingen

Voordat het graven van gaten of het snijden van alle hout, moet je de lay-out waar de rolstoel oprit zal gaan. Meestal is de voorkant van het huis is de plaats waar de meeste hellingen liggen, maar het zal sterk afhangen van het landschap, bodem niveaus, en hoogteverhouding van de deur aan de grond;. Als je eenmaal weet waar je de oprit te bouwen, moet u zich bepaalde uiteengezet door de ADA codes.

Zeer weinig woningen zal zorgen voor het gebruik van een 36-voet lange oprit om direct uit te bouwen vanaf de voorkant of aan de zijkant. In dit geval is de rolstoelhelling is meestal gebouwd met een reeks haarspeldbochten die heen en weer gaan voor de lengte van de helling. Denk aan een grote ‘Z’;. Indeling Design met Landschap Paint

Als je eenmaal weet de locatie en de algemene lay-out, begin markeren van de omtrek met landmark verf, om ervoor te zorgen van de metingen. Aandrijving kleine stakes waar de berichten voor de helling en haarspeldbochten zal worden gegraven, indien van toepassing;. Installeer Koptekst en Knipperend

Tegen het huis waar de rolstoelhelling zal treden, installeren van enkele metalen knipperen en een 2×12 grootboek boord om de ramp vast te zetten en houden vocht;. Dig gaten en Set Berichten

Het graven van de gaten ten minste 18 inches diep en zet berichten in hen verankerd in het kant en klare beton. Doe dit voor elke hoek en langs de lengte van de helling, om de zes voeten. Bevestig Stringers

Bevestig de 2×8 stringers aan de palen met gegalvaniseerde lag bouten. Volg de omtrek van de berichten totdat je kunt afvlakken op de bodem;. Bevestig Decking

Met behulp van de 2×6 vloeren, hechten aan de overkant van de stringers met de verzinkte schroeven. Houd een afstand van minstens 1/8 inch tussen de planken voor de regen vandoor;. Installeer Rails

Het kopen van pre-en-klare rails is de makkelijkste manier om de rails te installeren.